Nutriční hodnoty (Mořský vlk v mořské soli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 120 kJ / 29 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,07 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 800,13 g |
| Sůl | 2 000,26 g |
| Sacharidy | 0,44 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mořské vlky | Vlk mořský filet | |
| 2 kg 2 kg hrubozrnné mořské soli | Sůl mořská | 2000 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| 2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
| čerstvý rozmarýn (nebo naložený) | Rozmarýn čerstvý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |