Nutriční hodnoty (Bramborové špecle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 646 kJ / 1 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 24,53 g |
| – nasycené | 5,76 g |
| – nenasycené | 11,25 g |
| –– mononenasycené | 8,55 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 168,30 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská |