Nutriční hodnoty (Jablkové řezy od Ivety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 797 kJ / 4 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g |
| Tuky | 223,65 g |
| – nasycené | 133,41 g |
| – nenasycené | 80,97 g |
| –– mononenasycené | 69,07 g |
| –– polynenasycené | 11,90 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 646,92 g |
| – cukry | 292,59 g |
| ––– laktóza | 1,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 240 g 240 g másla | Máslo kravské | 240 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 balení 1 balení vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 balení 1 balení kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| trošku trošku citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |