Nutriční hodnoty (Břeclavské řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
| Tuky | 100,24 g |
| – nasycené | 44,92 g |
| – nenasycené | 50,22 g |
| –– mononenasycené | 42,84 g |
| –– polynenasycené | 7,37 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,35 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,03 g |
| Sacharidy | 13,90 g |
| – cukry | 9,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1-2 PL 1-2 PL kečupu | Kečup sladký | 22.5 ml |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |