Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na česneku a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 5,45 g |
| – nasycené | 3,43 g |
| – nenasycené | 2,03 g |
| –– mononenasycené | 0,47 g |
| –– polynenasycené | 1,56 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,23 g |
| – cukry | 3,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
| 700 ml 700 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 700 ml |
| čerstvý rozmarýn nebo naložený rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |