Nutriční hodnoty (Marinované tofu na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,18 g |
| Tuky | 20,55 g |
| – nasycené | 4,20 g |
| – nenasycené | 15,77 g |
| –– mononenasycené | 6,25 g |
| –– polynenasycené | 9,52 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 28,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 942 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 92,35 g |
| – cukry | 38,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-220 g 200-220 g marinovaného tofu | Tofu marinované | 210 g |
| 450 g 450 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 450 g |
| 200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
| 60 g 60 g česneku | Česnek čerstvý | 60 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky bazalky | Bazalka čerstvá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 3.5 g |
| 1 1 vrchovatá lžička sušeného libečku | Libeček sušený | |
| 100 g 100 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 100 g |
| 30 g 30 g panenského olivového oleje | Olej olivový | |
| 20 g 20 g solamylu | Bramborový škrob | 20 g |
| 100 ml 100 ml studené vody | Voda | 100 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá |