Nutriční hodnoty (Jablíčkové poháry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 454 kJ / 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,54 g |
| Tuky | 10,50 g |
| – nasycené | 2,21 g |
| – nenasycené | 7,04 g |
| –– mononenasycené | 2,97 g |
| –– polynenasycené | 4,07 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 30,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 149,10 g |
| – cukry | 65,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 velkých jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 120 g 120 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| olej | Olej řepkový |