Nutriční hodnoty (Bramboráky s kuřecím masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 389 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 5,60 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 3,30 g |
| –– mononenasycené | 2,13 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Brambory | Brambor zimní | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |