Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaná paprika v oleji

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 9. 2009 20:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie167 kJ / 40 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používame na ozdobu studených mís alebo v studenej kuchyni, napr. do vajíčkovej tlačenky, aspikových výrobkov a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Frantiska

16. 9. 2021 10:22

Zrovna se je chystám zavařovat. A speciálně pro Casino, když se olej dá první na dno sklenice, tak pak pomalu stoupá na horu surovinami, ty obalí a pak teprve dorazí na horu. Výhoda je z mého hlediska ta, že minimalizuji riziko oblemcani sklenice olejem a následné čištění.

tejaja

8. 9. 2016 19:47

anna: Anička. tie spony mám už asi 20 rokov, mám ich 20 ks, bohato stačia. Kúpila som ich kedysi v domácich potrebách. Pozrela som sa na internete, dostať ich kúpiť, ale za vyššiu cenu, než kedysi som kupovala ja. Ale ak zaváraš, vrelo doporučujem napriek tomu kúpiť. Zavára sa s nimi rýchlo a hlavne neexistuje, aby viečko nedržalo. Po úplnom vychladnutí fliaš jednoducho spony stiahnem a je to. Posielam ti nejaké linky, ceny sa príliš nelíšia, ale pozri poštovné.
Nevierm, kde bývaš, ale stretla som sa niekoľkokrát so zástupcami fa Omnia, ktorí ich predávali na trhoch. Posledný raz v Bardejove vlani.
http://www.a-z.sk/detail/spony-na-viecka-omnia-83m...
http://slovakiasonix.sk/product/detail/41?category...

anna

8. 9. 2016 13:13

Milá Tejaja, mňa by zaujímalo, kde si zohnala tie pliešky na zaváranie.Ďakujem ti Veľmi pekne za odpoveď.

tejaja

14. 7. 2015 19:25

Věra: Ďakujem, teší ma, že chutia. :-8

Věra

14. 7. 2015 15:28

tejaja:díky za recept a ze šťouralů si nic nedělejte. Ochutnala jsem papriky podle vašeho receptu a jsou opravdu skvělé. Rozdíl v tom, kdy a kam dám olej může být, proč by nebyl.
A dát jednu lžíci na dno a druhou potom nahoru zase není tak zdržující, takže proč ne? Jiné papriky už dělat nebudu, ještě jednou moc díky :-)

tejaja

23. 6. 2015 15:38

casino : Oceňujem váš komentár. Presvedčila som sa viackrát, že čo poviete, najprv odskúšate. Nerozorávate do vetra. A to je fér a ja osobne si to cením. :-)

casino

23. 6. 2015 10:14

Když něco avizuji, tak to udělám, protože si nerad dělám z huby polepšovnu;-)
Tady 16.06.2015 21:30:29 jsem se k čemusi zavázal, ale zkoušet to nebudu; asi by to byla ztráta času...
Omlouvám se:-8

Frantiska

18. 6. 2015 22:01

mne Tejaja nevadi, vlastne ji mam moc rada i jeji recepty. Naprosto nechapu povyk pod receptem. Udelala jste nalev, nezavarovala a na to Vam napise, ze podstata chuti je v zavarovani.

Casino se zepta proc ne dve lzice oleje naraz a ona odpovi, ze protože ma takovy recept.

Pak Tejaja radsi napise, ze je ona nechapavy blbec a vy se urazite.

BlankaZ

18. 6. 2015 20:13

bofinka > Děkuji,vím že tejaja vadí víc uživatelkám tady,a vypadá to že mají i stejný názor.Mě už ale dokonale otrávila a o zrušení profilu jsem požádala.

bofinka

18. 6. 2015 20:06

BlankaZ: Klídek, tejaja je z principu neomylná, nemá cenu se rozčilovat a odhlašovat. Berte to jako samozřejmost a zůstaňte na topkách, máte moje sympatie.;-)

BlankaZ

18. 6. 2015 18:25

Tejaja > Tohle opravdu není normální. Končím tady, tohle nemám zapotřebí...... :no:

tejaja

17. 6. 2015 20:36

Blanka : Jasné :-), nemôžeš čakať od blbca, že niečo pochopí. :-)

BlankaZ

17. 6. 2015 19:53

tejeja >
casino psal,že jsi říkala,že je to chuťově jiné.On ale myslel ten olej a ty jsi na něj reagovala s tím,že sterilovaná zelenina má opravdu jinou chuť. My jsme o něčem mluvili a ty jsi to nepochopila,to je všechno,to se přece stává,tak co se zase hned čertíš.

zizala

17. 6. 2015 19:04

tejaja: Přiznám se, že jsem si dříve receptu nevšimla, až díky komentářům jsem si ho přečetla :-8 My jsme doma taky zavářeli kapie nebo jiné červené papriky, jsou moc dobré. Olej jsme dávali jen na dno spolu s kořením a zalévali sladkokyselým nálevem před sterilací :-)

tejaja

17. 6. 2015 18:07

Blanka, citujem ťa : "Udělala jsem si skleničku,protože mi zbyl nálev na okurky,přidala jsem i lžíci oleje,ale nesterilovala." Takže žiadny voz a koza.
Jarka, ten recept je tu skoro 6 rokov, doteraz ti to nevadilo ?
Pre všetkých: robte si ako chcete, ak vám nevyhovuje takýto recept, nájdite si iný. Aký problém ? ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládané papriky v oleji papriky v oleji nakladane kapie v oleji kapie v oleji paprika v oleji nakládaná červená paprika nakládaná paprika v oleji nakladane cervene papriky nakládání kapií nakladana kapie v oleji nakládané kapie nakládání červené papriky červená paprika v oleji nakladana kapie zpracování paprik nakládání kapie nakládané papričky nakladaná kápia papriky v oleji bez sterilizace nakladane papriky-recept

Suroviny: kapie, olej, voda, ocet, cukr krystal, deko

TopRecepty.cz

Nakládaná paprika v oleji

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vj1