jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  43 000  receptů

Nakládaná paprika v oleji

Nakládaná paprika v oleji
nahoru
Nakládaná paprika v oleji Nakládaná paprika v oleji Nakládaná paprika v oleji
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook

Kategorie receptu Kategorie receptu:

Zavařeniny

Suroviny:

kapie nnebo hrubostěnná červená paprika
olej

nálev
2 l vody
1/2 l octu
1/2 l krystalového cukru
1 Deko a pod

Postup přípravy receptu

Papriky rozrežeme na polovice a vyčistíme.

Prísady na nálev varíme 5 minút a necháme trocha prechladnúť.

Na dno fľaše nalejeme 1 lyžicu oleja. Naukladáme na tesno papriky, zalejeme teplým nálevom, navrch dáme opäť 1 lyžicu oleja a fľaše uzatvoríme.

Sterilizujeme 15 minút od začiatku varu.

Poznámka

Použávame na ozdobu studených mís alebo v studenej kuchyni, napr. do vajíčkovej tlačenky, aspikových výrobkov a pod.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Nakládaná paprika v oleji"

autor: tejaja
vloženo: 14.07.2015 19:25:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Věra: Ďakujem, teší ma, že chutia. smajlik

autor: Věra (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.07.2015 15:28:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja:díky za recept a ze šťouralů si nic nedělejte. Ochutnala jsem papriky podle vašeho receptu a jsou opravdu skvělé. Rozdíl v tom, kdy a kam dám olej může být, proč by nebyl.
A dát jednu lžíci na dno a druhou potom nahoru zase není tak zdržující, takže proč ne? Jiné papriky už dělat nebudu, ještě jednou moc díky smajlik

autor: tejaja
vloženo: 23.06.2015 15:38:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

casino : Oceňujem váš komentár. Presvedčila som sa viackrát, že čo poviete, najprv odskúšate. Nerozorávate do vetra. A to je fér a ja osobne si to cením. smajlik

autor: casino
vloženo: 23.06.2015 10:14:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Když něco avizuji, tak to udělám, protože si nerad dělám z huby polepšovnusmajlik
Tady 16.06.2015 21:30:29 jsem se k čemusi zavázal, ale zkoušet to nebudu; asi by to byla ztráta času...
Omlouvám sesmajlik

autor: Frantiska
vloženo: 18.06.2015 22:01:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mne Tejaja nevadi, vlastne ji mam moc rada i jeji recepty. Naprosto nechapu povyk pod receptem. Udelala jste nalev, nezavarovala a na to Vam napise, ze podstata chuti je v zavarovani.

Casino se zepta proc ne dve lzice oleje naraz a ona odpovi, ze protože ma takovy recept.

Pak Tejaja radsi napise, ze je ona nechapavy blbec a vy se urazite.

autor: BlankaZ
vloženo: 18.06.2015 20:13:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bofinka > Děkuji,vím že tejaja vadí víc uživatelkám tady,a vypadá to že mají i stejný názor.Mě už ale dokonale otrávila a o zrušení profilu jsem požádala.

autor: bofinka
vloženo: 18.06.2015 20:06:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BlankaZ: Klídek, tejaja je z principu neomylná, nemá cenu se rozčilovat a odhlašovat. Berte to jako samozřejmost a zůstaňte na topkách, máte moje sympatie.smajlik

autor: BlankaZ
vloženo: 18.06.2015 18:25:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja > Tohle opravdu není normální. Končím tady, tohle nemám zapotřebí...... smajlik

autor: tejaja
vloženo: 17.06.2015 20:36:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Blanka : Jasné smajlik, nemôžeš čakať od blbca, že niečo pochopí. smajlik

autor: BlankaZ
vloženo: 17.06.2015 19:53:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejeja >
casino psal,že jsi říkala,že je to chuťově jiné.On ale myslel ten olej a ty jsi na něj reagovala s tím,že sterilovaná zelenina má opravdu jinou chuť. My jsme o něčem mluvili a ty jsi to nepochopila,to je všechno,to se přece stává,tak co se zase hned čertíš.

autor: zizala
vloženo: 17.06.2015 19:04:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja: Přiznám se, že jsem si dříve receptu nevšimla, až díky komentářům jsem si ho přečetla smajlik My jsme doma taky zavářeli kapie nebo jiné červené papriky, jsou moc dobré. Olej jsme dávali jen na dno spolu s kořením a zalévali sladkokyselým nálevem před sterilací smajlik

autor: tejaja
vloženo: 17.06.2015 18:07:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Blanka, citujem ťa : "Udělala jsem si skleničku,protože mi zbyl nálev na okurky,přidala jsem i lžíci oleje,ale nesterilovala." Takže žiadny voz a koza.
Jarka, ten recept je tu skoro 6 rokov, doteraz ti to nevadilo ?
Pre všetkých: robte si ako chcete, ak vám nevyhovuje takýto recept, nájdite si iný. Aký problém ? smajlik

autor: zizala
vloženo: 17.06.2015 09:52:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BlankaZ: Jsem stejného názoru na ten olejsmajlik

autor: BlankaZ
vloženo: 17.06.2015 09:48:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja > my o voze a ty o koze smajlikŘíkala jsi, že když se dá olej jen nahoru,tak to není ono. Nemluvíme o zavařování x nezavařování. smajlik
Ten olej tak jako tak vyplave na povrch tak si také myslím že je jedno,jestli se dá na dno sklenice a pak ještě nahoru.Na chuť to nebude mít vlivsmajlik

autor: tejaja
vloženo: 16.06.2015 22:03:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

casino : Asi tak ako kyslé uhorky. Zavarené vydržia dlho bez zmeny. Pokiaľ fľašu otvoríte a nezjete všetko, treba držať v chladničke. smajlik

autor: casino
vloženo: 16.06.2015 21:40:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:
Čert ví, jak to fungujesmajlik tejaja: níže píše, že je to chuťově jinésmajlik
Uvidíme...smajlik

autor: magdalenka
vloženo: 16.06.2015 21:33:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Podľa mňa olej tak-či tak vypláva na povrch.

autor: casino
vloženo: 16.06.2015 21:30:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja:
Tak jo, já to teda prubnu a nechám mančaft aby to pak naslepo nezaujatě opruboval:
Do 1. fľaše nalejem 1 lyžicu oleja a navrch dám opäť 1 lyžicu oleja.
Do 2. fľaše nalejem iba navrch 2 lyžice oleja.

Jak dlouho nechat zavařené papriky rozležet?

autor: tejaja
vloženo: 16.06.2015 08:18:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

casino: viem, veď som vám to napísala. Lebo tak znie recept.
Takto dostala recept moja mamka pred nejakými 40. rokmi od kolegyne. Tiež sme si to chceli zjednodušiť a skúsili sme len dolu, len hore dať olej, ale nebolo to ono. Takže odpoveď je jasná : takto znel recept a takto je to dobré. Jedla som zaváranú kapiu z rôznych domácich zdrojov aj z obchodu, nechutí tak ako táto. Komu sme recept dali, ten už inak nerobí. smajlik

autor: casino
vloženo: 15.06.2015 22:07:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja:
To je reč ako rozprávkasmajlik
Takže, také nevíte...

autor: tejaja
vloženo: 15.06.2015 21:12:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

casino : Pre staré vrece a novú záplatu smajlik Lebo tak znie recept. smajlik

autor: tejaja
vloženo: 15.06.2015 20:31:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Blanka, samozrejme, že áno, ja to občas zdlabnem len tak, čisté. smajlik Ale sterilizované majú papriky úplne inú chuť. A v zime akoby si našla. smajlik

autor: BlankaZ
vloženo: 15.06.2015 20:25:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To jsem taky nepochopila,když už jsme u toho,ale neřešila jsem to,dala jsem prostě 1 lžíci oleje nakonecsmajlik

autor: casino
vloženo: 15.06.2015 20:11:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

"Na dno fľaše nalejeme 1 lyžicu oleja."
Hmmm, proč i na dno? smajlik smajlik

autor: BlankaZ
vloženo: 15.06.2015 19:40:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Udělala jsem si skleničku,protože mi zbyl nálev na okurky,přidala jsem i lžíci oleje,ale nesterilovala.
Papriky jím jen tak nebo třeba k pečivu,to záleží na chuti každého,takže žluté papriky proč nesmajlikNemusí být určené jen na mísy,aspiky.......

autor: Ivana Nečasova (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.09.2013 20:06:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pravje ji delam smajlik :smajlik[

autor: tejaja
vloženo: 07.10.2012 13:04:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Blanka: u nás sa tie žlté papriky, ktoré spomínaš, nakladajú do sladkokyslého nálevu, to prišlo k nám z Maďarska. Toto sú kapie alebo hrobostenné červené papriky, ktoré sú určené na iné použitie - ozdoba na misy, do vajíčkovej tlačenky, do syrových rolád a pod. Tam by žlté pariky boli nevýrazné, nehodili by sa tam.smajlik

autor: Blanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2012 12:28:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

papriky v olejiJa nakladam kulate zlute (nektere zcervenaji, kdyz jsou hodne zrale) tzv. jablickove papriky. Jsou hrubostenne a podle mne nejchutnejsi a jsou bud palive, anebo "sladke". Mam to stesti, ze si je mohu sama pestovat, ale na trzich se nekdy objevi taky. Stoji za to zapatrat po nich, anebo si koupit seminka a vypestovat na zahrade, ci balkone. smajlik

autor: Jikotka
vloženo: 26.09.2009 22:19:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá suprově,taky jí miluji,ale ještě jsem jí nikdy nenakládala smajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 26.09.2009 21:54:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky patří mezi moje nejoblíbenější zeleninu smajliksmajlik

autor: pipre
vloženo: 26.09.2009 20:59:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejajo, super! Papriku v oleji miluji smajliksmajlikě.

vloženo: 26.09.2009 20:07:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem asi před týdnem.smajliksmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

nakládání kapií červená paprika v oleji zpracování paprik nakladane papriky-recept nakládání paprik a kapií nakladaná kápia papriky nakládané nakládání červených paprik nakládané grilované papriky nakládaná paprika nakládání paprik v oleji nakladani paprik nakládání červené papriky nakladana kapie kapie bez sterilizace paprika nakládaná papriky v oleji nakládané papriky v oleji recept na nakládání paprik recept na nakládané papriky nakládaná paprika recept papriky nakládání nakládané papriky nakladani papriky nakládaná paprika v oleji kapie v oleji papriky v oleji bez sterilizace nakládání kapie červená paprika recepty recepty-nakládané papriky nakládání papriky do oleje jak nakládat papriky paprika v oleji nakladane kapie v oleji nakládané papričky nakládané papriky recept nakládání paprik recept nakládaná červená paprika nakladana kapie v oleji paprika nakládání nakladane cervene papriky nakládané kapie



Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz