Nutriční hodnoty (Hovězí na šalvěji a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 340,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 339,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 145,67 g |
| – nasycené | 70,26 g |
| – nenasycené | 71,91 g |
| –– mononenasycené | 62,13 g |
| –– polynenasycené | 9,78 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 3,11 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg hovězího masa (plec) | Hovězí kýta | 1500 g |
| 10 listů 10 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 4 větvičky 4 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 plátků 5 plátků uzené slaniny | Špek | |
| 15 dkg 15 dkg uzeného špeku | Špek | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |