Nutriční hodnoty (Hovězí na šalvěji a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 340,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 339,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 145,67 g |
– nasycené | 70,26 g |
– nenasycené | 71,91 g |
–– mononenasycené | 62,13 g |
–– polynenasycené | 9,78 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,45 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hovězího masa (plec) | Hovězí kýta | 1500 g |
10 listů 10 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
4 větvičky 4 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 plátků 5 plátků uzené slaniny | Špek | |
15 dkg 15 dkg uzeného špeku | Špek | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské |