Nutriční hodnoty (Pečená zelenina na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 653 kJ / 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,42 g |
| Tuky | 32,59 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 27,09 g |
| –– mononenasycené | 18,34 g |
| –– polynenasycené | 8,75 g |
| ––– omega 3 | 2,26 g |
| Vláknina | 69,40 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 787 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 99,26 g |
| – cukry | 38,64 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celý pórek | Pórek čerstvý | |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 2 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 5 5 menších červených řep | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
| růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 2 2 slabé plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Pepř | Pepř černý | |
| Koření bylinkové máslo | Provensálské koření | |