Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 336 kJ / 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,65 g |
Tuky | 38,78 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 31,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Protýkaná krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMAQ
Moje poznámka
Protýkaná krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMAQ
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 2 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 26 minutami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 42 minutami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 48 minutami
Hermelín s houbami
Sahula před 51 minutami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 2 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 3 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 3 hodinami
Tématické fráze:
protykana,
prokládaná krkovička,
krkovička,
krkovička recepty,
protýkaná vepřová krkovička,
protýkaná vepřová krkovička recepty,
krkovice recept,
protýkaná krkovuce,
ruzne připravy z krkovičky,
knor grilovaci koreni,
protíkaná,
knor .cz klobasy,
krkovička protýkaná klobásou,
recept na veprove maso protykane klobasou,
pečená krkovice protýkaná,
pečená krkovice protýkaná,
krkovička v grilovacím koření
Suroviny:
klobása,
sádlo,
česnek,
cibule,
koření grilovací,
kmín celý,
sůl
Komentáře (8)