Protýkaná krkovička

pavelk Kuchař: pavelk

Doba přípravy: 2 hodiny 6 porcí Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

0,80 kg vykostěná krkovička
2-3 ks klobásy
trochu sádla
3-5 stroužku česnek
1 ks cibule
grilovací koření
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku proříznu nožem na několika místech, vložím klobásky a česnek, posolím, okmínuji a posypu grilovacím kořením, vložím do vhodné nádoby s trochou sádla, podleji vodou a peču přikryté v troubě na 200°C.

  2. Před koncem vložím na kroužky nakrájenou cibuli až změkne. Maso vyndám, přiliji vodu a zahustím hotovou (tmavou) jíškou (od Knora).

Poznámka

Takto připravené maso podávám se zelím a houskovým knedlíkem (viz foto),ale tady se opět meze nekladou.Jsou různé kombinace podávání.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 297 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Protýkaná krkovička

Tématické fráze: protykana prokládaná krkovička krkovička krkovička recepty protýkaná vepřová krkovička protýkaná vepřová krkovička recepty ruzne připravy z krkovičky knor grilovaci koreni protíkaná knor .cz klobasy krkovička protýkaná klobásou recept na veprove maso protykane klobasou pečená krkovice protýkaná pečená krkovice protýkaná krkovička v grilovacím koření

Zapomněl/a jsem heslo