Protýkaná krkovička

pavelk Kuchař: pavelk

Doba přípravy: 2 hodiny 6 porcí Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

0,80 kg vykostěná krkovička
2-3 ks klobásy
trochu sádla
3-5 stroužku česnek
1 ks cibule
grilovací koření
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku proříznu nožem na několika místech, vložím klobásky a česnek, posolím, okmínuji a posypu grilovacím kořením, vložím do vhodné nádoby s trochou sádla, podleji vodou a peču přikryté v troubě na 200°C.

  2. Před koncem vložím na kroužky nakrájenou cibuli až změkne. Maso vyndám, přiliji vodu a zahustím hotovou (tmavou) jíškou (od Knora).

Poznámka

Takto připravené maso podávám se zelím a houskovým knedlíkem (viz foto),ale tady se opět meze nekladou.Jsou různé kombinace podávání.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 297 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Protýkaná krkovička

Tématické fráze: protykana prokládaná krkovička krkovička protýkaná vepřová krkovička recepty knor grilovaci koreni krkovička recepty protíkaná knor .cz klobasy protýkaná vepřová krkovička krkovička protýkaná klobásou recept na veprove maso protykane klobasou pečená krkovice protýkaná pečená krkovice protýkaná krkovička v grilovacím koření

Zapomněl/a jsem heslo