Nutriční hodnoty (Guláš s kapary-DIA)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 851 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 23,80 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 19,59 g |
–– mononenasycené | 14,05 g |
–– polynenasycené | 5,54 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 6,64 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 20,15 g |
– cukry | 6,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g přední hovězí maso (dělala jsem ze zadního) | Hovězí plec | 150 g |
60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
5 g 5 g kaparů | Kapary | 5 g |
citronová šťáva (nedávala jsem) | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |