Nutriční hodnoty (Zapečený květák s rajčaty a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 418 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,16 g |
| Tuky | 18,85 g |
| – nasycené | 5,71 g |
| – nenasycené | 8,14 g |
| –– mononenasycené | 6,47 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,34 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 66,10 g |
| – cukry | 24,30 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 rajče | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |