Nutriční hodnoty (Sladký rohlík - loupák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 057 kJ / 5 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 122,50 g |
| Tuky | 162,64 g |
| – nasycené | 41,08 g |
| – nenasycené | 106,80 g |
| –– mononenasycené | 68,40 g |
| –– polynenasycené | 38,40 g |
| ––– omega 3 | 2,93 g |
| Vláknina | 34,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 5,54 g |
| Sůl | 13,62 g |
| Sacharidy | 888,30 g |
| – cukry | 204,50 g |
| ––– laktóza | 11,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| 1,2 dkg 1,2 dkg soli | Sůl mořská | 12.000000476837158 g |
| 1 dkg 1 dkg cukru (do kvásku) | Cukr bílý | 10 g |
| 3 dkg 3 dkg sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 30 g |
| 5 dkg 5 dkg droždí | Droždí pekařské lisované | 50 g |
| 18 dkg 18 dkg margarínu | Margarín | 180 g |
| 13 dkg 13 dkg cukru | Cukr bílý | 130 g |
| 2 2 vejce do těsta | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 vejce na potírání | Vejce slepičí | 140 g |
| mák na sypání | Mák modrý | |
| 3,5 dcl 3,5 dcl vody | Voda | 350 ml |