Nutriční hodnoty (Jablečný závin - štrúdl (nekynutý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 092 kJ / 3 368 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 66,18 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g | 
| Tuky | 167,56 g | 
| – nasycené | 41,32 g | 
| – nenasycené | 119,50 g | 
| –– mononenasycené | 78,80 g | 
| –– polynenasycené | 40,70 g | 
| ––– omega 3 | 3,03 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 806 mg | 
| Sůl | 1,96 g | 
| Sacharidy | 391,30 g | 
| – cukry | 50,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g | 
| 250 g 250 g tuku (já použila LIRA) | Margarín | 250 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml | 
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| nastrouhaná jablka (10 ks na 2 ks) | Jablko čerstvé | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr | Cukr bílý | 
 
	