Nutriční hodnoty (Buchta karamelka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 682 kJ / 4 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,70 g |
| Tuky | 143,60 g |
| – nasycené | 14,41 g |
| – nenasycené | 119,44 g |
| –– mononenasycené | 83,22 g |
| –– polynenasycené | 36,22 g |
| ––– omega 3 | 10,38 g |
| Vláknina | 26,55 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 758,80 g |
| – cukry | 302,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 karamelový pudink | Puding v prášku | |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |