Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,51 g |
| Tuky | 3,36 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 2,80 g |
| –– mononenasycené | 1,80 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 5,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,10 g |
| Sacharidy | 58,20 g |
| – cukry | 42,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků z vykostěného libovějšího vepřového boku | Vepřový bok | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml sherry | Sherry | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
| 80 ml 80 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 80 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |