Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 3,36 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 2,80 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 5,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 58,20 g |
– cukry | 42,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 plátků 8 plátků z vykostěného libovějšího vepřového boku | Vepřový bok | |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml sherry | Sherry | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
80 ml 80 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |