Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na zeleninkové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 732 kJ / 1 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 41,53 g |
| – nasycené | 5,03 g |
| – nenasycené | 34,00 g |
| –– mononenasycené | 23,63 g |
| –– polynenasycené | 10,37 g |
| ––– omega 3 | 4,04 g |
| Vláknina | 6,67 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 21,40 g |
| – cukry | 6,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky slepičího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky škrobu | Bramborový škrob | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |