Nutriční hodnoty (Krevety na zázvoru a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 51,86 g |
| – nasycené | 7,48 g |
| – nenasycené | 43,58 g |
| –– mononenasycené | 37,10 g |
| –– polynenasycené | 6,48 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 899 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
| – cukry | 3,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g oloupaných předvařených krevet | Krevety loupané | 400 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 1/2 1/2 zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |