Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s kořenovou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 19,32 g |
| – nasycené | 4,80 g |
| – nenasycené | 9,42 g |
| –– mononenasycené | 7,14 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 738 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 7,40 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| troška solamylu | Bramborový škrob | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce masového vývaru | Vývar masový | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| mladý pórek | Pórek čerstvý | |
| jarni cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |