Nutriční hodnoty (Masové šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 157 kJ / 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 7,24 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 4,12 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 393 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 4 4 tenké plátky vepřového masa (kotletka, kýta) | Vepřová kýta | |
| 4 4 větší plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 5 plátků 5 plátků sýra (nejlépe kulatý) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej na pánev | Olej řepkový |