Nutriční hodnoty (Vertuta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 290 kJ / 4 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,84 g |
| Tuky | 270,14 g |
| – nasycené | 98,43 g |
| – nenasycené | 158,21 g |
| –– mononenasycené | 120,36 g |
| –– polynenasycené | 37,86 g |
| ––– omega 3 | 9,86 g |
| Vláknina | 42,60 g |
| Cholesterol | 685 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,29 g |
| Sacharidy | 274,83 g |
| – cukry | 44,33 g |
| ––– laktóza | 4,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 250 g 250 g uvařeného mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |