Nutriční hodnoty (Celerovo-jablečné curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 843 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 61,50 g |
| – nasycené | 40,54 g |
| – nenasycené | 18,68 g |
| –– mononenasycené | 16,28 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 13,95 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 1,27 g |
| Sacharidy | 14,90 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g oloupaného celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 2 2 menší červená jablka | Jablko čerstvé | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky curry pasty | Curry pasta | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |