Nutriční hodnoty (Celerová remuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 782 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 4,06 g |
| – nasycené | 0,59 g |
| – nenasycené | 3,27 g |
| –– mononenasycené | 1,83 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 24,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 712 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 16,54 g |
| – cukry | 7,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| žloutek z natvrdo uvařeného vejce | Vaječný žloutek | |
| sekané bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička kaparů | Kapary | 5 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 7.5 g |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| majonéza nebo zakysaná smetana | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy |