Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová remuláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie782 kJ /
187 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,68 g
Tuky4,06 g
– nasycené0,59 g
– nenasycené3,27 g
–– mononenasycené1,83 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,15 g
Vláknina24,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 712 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy16,54 g
– cukry7,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
žloutek z natvrdo uvařeného vejce Vaječný žloutek
sekané bylinky Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička kaparů Kapary 5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 7.5 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
majonéza nebo zakysaná smetana Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vlašské ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.