Nutriční hodnoty (Celerová remuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 782 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 4,06 g |
– nasycené | 0,59 g |
– nenasycené | 3,27 g |
–– mononenasycené | 1,83 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 24,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 712 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 16,54 g |
– cukry | 7,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
žloutek z natvrdo uvařeného vejce | Vaječný žloutek | |
sekané bylinky | Petržel nať čerstvá | |
1 lžička 1 lžička kaparů | Kapary | 5 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 7.5 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
majonéza nebo zakysaná smetana | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy |