Nutriční hodnoty (Salát z rukoly s pečenou dýní a sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 736 kJ / 415 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,83 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g | 
| Tuky | 30,83 g | 
| – nasycené | 19,63 g | 
| – nenasycené | 10,25 g | 
| –– mononenasycené | 8,33 g | 
| –– polynenasycené | 1,92 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 4,17 g | 
| Cholesterol | 135 mg | 
| Sodík | 3,04 g | 
| Sůl | 7,50 g | 
| Sacharidy | 6,42 g | 
| – cukry | 2,33 g | 
| ––– laktóza | 2,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 125 g 125 g rukoly (jedno balení) | Rukola čerstvá | 125 g | 
| 1/2 1/2 malé dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 150 g 150 g sýru feta | Sýr feta | 150 g | 
| olej z vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 díl 1 díl balsamica | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 díl 1 díl cukru | Cukr bílý | 
 
	