Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-cibulkové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie940 kJ /
225 kcal
Bílkoviny5,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,96 g
Tuky0,54 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší brambory Brambor zimní 200 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 polévková lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.