Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený bůček s kuskusem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min

240 min (240 min příprava)

2. 3. 2012 18:30

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie6 602 kJ / 1 578 kcal
Bílkoviny225,00 g
Tuky75,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 600 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já to takhle s tím kuskusem dělal poprvé a bylo to překvapivě dobré. A taky jednoduché na přípravu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zviratko21

3. 3. 2012 08:23

Také mám vyzkoušeno, že k pečenému bučku nebo krkovici jen kuskus připravený dle návodu. Jen nezalívám horkou vodou, ale vývarem. Je to moc dobré, ten kuskus stáhne tu masnotu a odlechčí jídlo. Protože znám, posílám bod. :-):yes:

Eliza

2. 3. 2012 20:21

To mi připomíná chytrou horákyni...recept-nerecept. ;-) Jistě to nebude špatné, ale je to opravdu recept?
Já si k bůčku raději zakrojím čerstvý chlebík a kuskus jindy promíchám s teplou zeleninkou nebo šťavnatým restovaným drůbežím masem.
Jako sranda dobrý, ale odrazuje mě sypká konzistence kuskusu kombinovaná s pečeným bokem, který se musí krájet na větší kusy..;-)

Anežka

2. 3. 2012 19:06

cekrops: fNezlob se na mě, nezožrál, ale dokrmí pupík:-8:-D:-D:-D

cekrops

2. 3. 2012 18:57

Anežka: No ,trocha masa mně zbyla .... ale "noc je ještě mladá"...takžéééé:-8:-p

cekrops

2. 3. 2012 18:56

Anna Kocikova:Opravdu nemusí ! Čestně , na mó duši na psí uši na kočičí svědomí ! ;-)

AniCiz

2. 3. 2012 18:54

:yes:já jsem dnes pekla podobně :přeložený plát bůčku s kůží,uvnitř sůl,pepř,pomazaný hořčicí a sušenou cibulí..a těsně zabalený do alobalu..pomalu při 130st.cca 3 hodky a nakonec pro křupavou kůrku s otevřeným alobalem půl hodiny při 200 st.
velmi dobré,šťavnaté:-*

jarka skrobakova

2. 3. 2012 18:50

vtipný nápad u 2 foto, super;-):-)):yes:

Anežka

2. 3. 2012 18:48

cekrops: Pod foto nápis začátek, ty jsi to "zožral" celý, vysvětli nám to:-O:-D:-D:-D

Anna Kocikova

2. 3. 2012 18:39

S manželem jsme se teď pobavili u té druhé fotky;-):-D:-DJe to milé a vtipné;-):-))Kuskus je fajn,jen my bychom si ho ještě polili šťávičkou z bůčku:-p+2:yes:
Víťo dotaz-ten bůček i když se peče při menší teplotě,fakt se za celé 4hodiny nemusí ani trošku podlít:-?Jen se ptám,já dělám bůčínek jinak;-):-)

cekrops

2. 3. 2012 18:37

Sranda mušáá bejt ! :-)

rebeka

2. 3. 2012 18:33

no, proč ne;-):-? bůček+kuskus;-):-? neobvyklé, ale ne nemožné, jak vidno;-):yes:
"začátek" jako:yes::yes: ale ta druhá.. ta druhá:-8:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček horní pečení bůčku pečený bůček s kuskus s pecenym masem bůček s kususem peceny kuskus bůček pečený se zeleninou kuskus pečený na cibulce pečený štavnatý buček křupavá kůrka u pečeného bůčku návod na pečeny buček kuskus a jeho konsistence stavnaty bucek jednoduchy pečený bůček recepty šťavnatý pečený bůček kus kus bucek neobvykle recepty z bůčku

Suroviny: kost, kuskus, sůl, kmín celý, tabasco, paprika sušená sladká,

TopRecepty.cz

Pečený bůček s kuskusem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8l7