Nutriční hodnoty (Čočková polévka s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 232 kJ / 1 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,36 g |
| Tuky | 38,01 g |
| – nasycené | 20,10 g |
| – nenasycené | 17,54 g |
| –– mononenasycené | 6,26 g |
| –– polynenasycené | 11,27 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 57,92 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 169,30 g |
| – cukry | 23,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 párky | Párek vepřový | 160 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté gulášové papriky | Paprika sladká | 15 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |