Nutriční hodnoty (Čalamáda Oluš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 088 kJ / 1 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,08 g |
| Tuky | 5,13 g |
| – nasycené | 1,84 g |
| – nenasycené | 2,66 g |
| –– mononenasycené | 0,96 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 77,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10,00 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 415,35 g |
| – cukry | 381,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3,5 kg 3,5 kg salátových okurek ( odpovídá cca 10ks) | Okurka salátová čerstvá | 3500 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky kari | Kari | 7.5 g |
| 3 dcl 3 dcl octa | Ocet lihový | 300 ml |
| 3 dcl 3 dcl cukru | Cukr bílý | 300 g |