Nutriční hodnoty (Ragú z divočáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,95 g |
| Tuky | 8,76 g |
| – nasycené | 2,26 g |
| – nenasycené | 5,86 g |
| –– mononenasycené | 2,85 g |
| –– polynenasycené | 3,02 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 572 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 22,02 g |
| – cukry | 10,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g kančího masa (mletého) | Kanec kýta | 450 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| vývar z kostí | Kost hovězí | |
| divoké koření | Nové koření | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| Špagety nebo fettucine | Špagety pšeničné | |
| hříbky nebo alespoň žampiony | Hřib čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| česnek | Česnek čerstvý |