Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin s ořechy, Pribináčkem a mandarinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 162 kJ /
1 712 kcal
Bílkoviny21,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,14 g
Tuky105,46 g
– nasycené35,94 g
– nenasycené63,95 g
–– mononenasycené15,33 g
–– polynenasycené48,62 g
––– omega 33,91 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy158,05 g
– cukry62,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g listového těsta Listové těsto 250 g
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 malý panák rumu Rum
1 1 malý hrnek cukru krystal (nedávala jsem tolik, záleží na chuti jablek) Cukr bílý
1 lžička 1 lžička strouhanky (možná i více, mně jablka totiž pustila hodně šťávy) Strouhanka pšeničná 5 g
1 1 Pribináček
1 1 konzervované mandarinky Mandarinka zavařená
50 g 50 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 50 g
1 sáček 1 sáček rozinek (nemusí být) Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.