Nutriční hodnoty (Fazolová polévka samotáře Rermora)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 285 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,67 g |
| Tuky | 1,91 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 0,98 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 29,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 104,11 g |
| – cukry | 59,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Sáček Sáček červených velkých fazolí ( 400g ) | Fazole bílé | |
| 2 ks 2 ks Ostravská klobása | Klobása | |
| 1 ks 1 ks Papriková klobása | Klobása | |
| 4 ks 4 ks Brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 ks 1 ks Mrkve (větší) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 ks 1 ks Cibule (velká) | Cibule čerstvá | 69 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 650 g 650 g Červené zelí sterilované | Zelí červené čerstvé | 650 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Provensálské koření (přiměřeně) | Provensálské koření | |
| 4 4 Bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| Majoránka (přiměřeně) | Majoránka sušená | |
| Červená sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý |