Nutriční hodnoty (Mandlový dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 015 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
Tuky | 57,69 g |
– nasycené | 17,44 g |
– nenasycené | 25,78 g |
–– mononenasycené | 19,55 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 376,11 g |
– cukry | 249,51 g |
––– laktóza | 24,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
180 g 180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 180 g |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 pudink | Puding v prášku | |
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
1,5 1,5 másla | Máslo kravské | 1.5 g |
marcipánová hmota | Marcipán | |
barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |