Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 015 kJ /
2 394 kcal
Bílkoviny89,79 g
– z toho živočišné bílkoviny69,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,70 g
Tuky57,69 g
– nasycené17,44 g
– nenasycené25,78 g
–– mononenasycené19,55 g
–– polynenasycené6,23 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 798 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy376,11 g
– cukry249,51 g
––– laktóza24,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g krupicového cukru Cukr bílý 180 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 pudink Puding v prášku
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 36 g
1,5 1,5 másla Máslo kravské 1.5 g
marcipánová hmota Marcipán
barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.