Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z pýchavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 169 kJ /
757 kcal
Bílkoviny6,84 g
– z toho živočišné bílkoviny4,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky70,91 g
– nasycené36,02 g
– nenasycené33,57 g
–– mononenasycené27,07 g
–– polynenasycené6,49 g
––– omega 30,18 g
Vláknina4,81 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy21,75 g
– cukry9,35 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce sádla Sádlo vepřové 60 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 menší zelené papriky Paprika zelená čerstvá
400 g 400 g mladých pýchavek Hřib čerstvý 400 g
300-400 ml 300-400 ml masového vývaru (nebo vody) Vývar masový 350 ml
100 ml 100 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.