Nutriční hodnoty (Guláš z pýchavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 169 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 70,91 g |
– nasycené | 36,02 g |
– nenasycené | 33,57 g |
–– mononenasycené | 27,07 g |
–– polynenasycené | 6,49 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 4,81 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,75 g |
– cukry | 9,35 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 menší zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
400 g 400 g mladých pýchavek | Hřib čerstvý | 400 g |
300-400 ml 300-400 ml masového vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 350 ml |
100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská |