Nutriční hodnoty (Bramborovo – rybí karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 960 kJ / 1 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
| Tuky | 32,37 g |
| – nasycené | 6,64 g |
| – nenasycené | 19,50 g |
| –– mononenasycené | 11,60 g |
| –– polynenasycené | 7,90 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 211,90 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor uvařených v šlupce | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 rybičky v oleji ( malá konzerva ) | Sardinky v oleji | |
| 1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |