Nutriční hodnoty (Hovězí na víně a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 144 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,26 g |
Tuky | 107,14 g |
– nasycené | 51,29 g |
– nenasycené | 54,04 g |
–– mononenasycené | 45,18 g |
–– polynenasycené | 8,86 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 5,08 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 55,20 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 500 g |
100 g 100 g slaniny nebo špeku krájeného na plátky | Špek | 100 g |
4 dcl 4 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
2 KL 2 KL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1,5 PL 1,5 PL sušené majoránky | Majoránka sušená | 22.5 g |
1 PL 1 PL sádla na vymazání pekáče | Sádlo vepřové | 15 g |