Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na víně a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 144 kJ /
1 946 kcal
Bílkoviny123,56 g
– z toho živočišné bílkoviny115,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,26 g
Tuky107,14 g
– nasycené51,29 g
– nenasycené54,04 g
–– mononenasycené45,18 g
–– polynenasycené8,86 g
––– omega 30,17 g
Vláknina17,42 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 5,08 g
Sůl12,50 g
Sacharidy55,20 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího zadního Hovězí kýta 500 g
100 g 100 g slaniny nebo špeku krájeného na plátky Špek 100 g
4 dcl 4 dcl bílého vína Víno bílé suché 400 ml
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
2 KL 2 KL sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
1,5 PL 1,5 PL sušené majoránky Majoránka sušená 22.5 g
1 PL 1 PL sádla na vymazání pekáče Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.