Nutriční hodnoty (Salát Gargano)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 192 kJ / 763 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 41,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g | 
| Tuky | 49,44 g | 
| – nasycené | 20,43 g | 
| – nenasycené | 27,88 g | 
| –– mononenasycené | 15,13 g | 
| –– polynenasycené | 12,76 g | 
| ––– omega 3 | 0,97 g | 
| Vláknina | 9,43 g | 
| Cholesterol | 165 mg | 
| Sodík | 2,70 g | 
| Sůl | 6,50 g | 
| Sacharidy | 34,80 g | 
| – cukry | 17,68 g | 
| ––– laktóza | 6,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g | 
| 150 g 150 g jemného salámu nebo točeného salámu | Měkký salám | 150 g | 
| 150-200 g 150-200 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 175 g | 
| 100 g 100 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 100 g | 
| 100 g 100 g sterilovaných kozích rohů (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | 100 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| pepř | Pepř černý | |