Nutriční hodnoty (Zapečené šťavnaté kuřecí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 647 kJ / 2 067 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 171,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 146,17 g |
| – nasycené | 81,66 g |
| – nenasycené | 61,41 g |
| –– mononenasycené | 52,13 g |
| –– polynenasycené | 9,28 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,70 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích řízků | Kuře prso | 500 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g Blaťáckého zlata (nebo jiný zrající sýr) | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
| 300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
| grilovací koření (podle chuti) | Grilovací koření | |
| mletá sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |