Nutriční hodnoty (Tatrankové cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 693 kJ / 3 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,40 g |
| Tuky | 198,76 g |
| – nasycené | 72,26 g |
| – nenasycené | 118,97 g |
| –– mononenasycené | 79,52 g |
| –– polynenasycené | 39,45 g |
| ––– omega 3 | 2,89 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 417 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 369,00 g |
| – cukry | 120,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 250 g 250 g tuku Omega | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
| 3 3 pomleté tatranky | Oplatky s čokoládovou náplní | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilka | Vanilkové lusky |