Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný pstruh v čerstvých bylinkách s pečenou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 968 kJ /
2 382 kcal
Bílkoviny14,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,39 g
Tuky213,94 g
– nasycené29,50 g
– nenasycené183,51 g
–– mononenasycené158,11 g
–– polynenasycené25,40 g
––– omega 30,29 g
Vláknina37,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy86,12 g
– cukry40,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 čerství pstruzi Pstruh
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olivový olej na smažení Olej olivový
1 hrst 1 hrst kopru Kopr nať čerstvý
1 hrst 1 hrst bazalky Bazalka čerstvá
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
kůra z 1 kůra z 1 citrónu Citrón čerstvý 90 g
50 ml 50 ml citrónové šťávy Šťáva z citrónu 50 ml
200 ml 200 ml olivového oleje Olej olivový 200 ml
sůl Sůl mořská
barevný pepř (podle chuti) Pepř barevný
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
12 12 cherry rajčátek Rajčata cherry 360 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
3 snítky 3 snítky oregana Oregano sušené
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.