Nutriční hodnoty (Lahůdkový aspik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 188 kJ / 1 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 97,95 g |
| – nasycené | 40,56 g |
| – nenasycené | 50,61 g |
| –– mononenasycené | 18,44 g |
| –– polynenasycené | 32,17 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 4,56 g |
| Sůl | 10,63 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
| – cukry | 5,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g točeného salámu | Měkký salám | 500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice okurek | Okurka salátová čerstvá | 100 g |
| sterilovaná paprika | Paprika červená sterilovaná | |
| 3 3 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| kousek sýra - plátky plátky | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| želatina čirá -LABETA | Želatina vepřová |