Nutriční hodnoty (Sypaný makový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 592 kJ / 5 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 297,97 g |
– nasycené | 118,83 g |
– nenasycené | 153,93 g |
–– mononenasycené | 73,73 g |
–– polynenasycené | 80,20 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 83,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 4,18 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 656,60 g |
– cukry | 311,93 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
300 g 300 g mletého máku | Mák modrý mletý | 300 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |