Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 023 kJ /
1 918 kcal
Bílkoviny81,90 g
– z toho živočišné bílkoviny57,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,68 g
Tuky106,45 g
– nasycené25,07 g
– nenasycené70,96 g
–– mononenasycené59,31 g
–– polynenasycené11,65 g
––– omega 30,41 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 1,48 g
Sůl3,82 g
Sacharidy151,22 g
– cukry28,40 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g cukety Cuketa čerstvá 500 g
100 g 100 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
200 200 g anglické slaniny na plátky Anglická slanina
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
60 ml 60 ml olivového oleje Olej olivový 60 ml
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 15 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.