Nutriční hodnoty (Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 023 kJ / 1 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,68 g |
Tuky | 106,45 g |
– nasycené | 25,07 g |
– nenasycené | 70,96 g |
–– mononenasycené | 59,31 g |
–– polynenasycené | 11,65 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 151,22 g |
– cukry | 28,40 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
100 g 100 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
200 200 g anglické slaniny na plátky | Anglická slanina | |
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
60 ml 60 ml olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý |