Nutriční hodnoty (Pangasius na rajském protlaku a na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,31 g |
Tuky | 82,33 g |
– nasycené | 31,43 g |
– nenasycené | 50,03 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 14,03 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 19,19 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 24,24 g |
– cukry | 10,27 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g chlazeného Pangasia | Pangas filet | 800 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 velky rajský protlak | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
zelená nať z cibulek | Petržel nať čerstvá |