Nutriční hodnoty (Pangasius na rajském protlaku a na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,31 g |
| Tuky | 82,33 g |
| – nasycené | 31,43 g |
| – nenasycené | 50,03 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 14,03 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 19,19 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 656 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 24,24 g |
| – cukry | 10,27 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g chlazeného Pangasia | Pangas filet | 800 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 velky rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
| zelená nať z cibulek | Petržel nať čerstvá |