Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 553 kJ / 3 717 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,76 g |
| Tuky | 73,90 g |
| – nasycené | 9,62 g |
| – nenasycené | 53,49 g |
| –– mononenasycené | 36,84 g |
| –– polynenasycené | 16,65 g |
| ––– omega 3 | 3,78 g |
| Vláknina | 29,14 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 667,68 g |
| – cukry | 292,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 1/2 -1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu (nemusí být) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 hrnky 2 hrnky jahod (čerstvých nebo mražených) | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1-2 1-2 kiwi (podle velikosti a chuti) | Kiwi čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |