Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 213,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
| Tuky | 116,35 g |
| – nasycené | 48,83 g |
| – nenasycené | 58,36 g |
| –– mononenasycené | 49,64 g |
| –– polynenasycené | 8,71 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 9,26 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 17,60 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty (špalek vcelku) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 3 ks 3 ks italské klobásky Salsiccia | Klobása | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lístky 4 lístky čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg libové slaniny | Špek | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |