Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
Tuky | 116,35 g |
– nasycené | 48,83 g |
– nenasycené | 58,36 g |
–– mononenasycené | 49,64 g |
–– polynenasycené | 8,71 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty (špalek vcelku) | Vepřová kýta | 1000 g |
3 ks 3 ks italské klobásky Salsiccia | Klobása | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lístky 4 lístky čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
10 dkg 10 dkg libové slaniny | Špek | 100 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské |