Nutriční hodnoty (Kuře s glassé balsamico)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 583 kJ / 1 095 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 96,90 g |
| – nasycené | 50,80 g |
| – nenasycené | 45,16 g |
| –– mononenasycené | 39,24 g |
| –– polynenasycené | 5,92 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,06 g |
| – cukry | 6,22 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna s kostí | Kuře stehno s kůží | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 100 ml 100 ml balzamikového krému | Ocet balsamikový červený | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce drůbežího bujónu nebo redukovaného rosolovitého kuřecího vývaru | Bujón kuřecí BIO | |
| 1 kostka 1 kostka cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| horká voda | Voda | |
| 70 g 70 g studeného másla | Máslo kravské | 70 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |