Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 590 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny214,48 g
– z toho živočišné bílkoviny210,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky26,80 g
– nasycené13,45 g
– nenasycené13,08 g
–– mononenasycené10,68 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,13 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 496 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy36,68 g
– cukry16,73 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových líček Vepřová líčka 1000 g
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
celer (stejný díl díl jako petržele) Celer bulva čerstvá
pórek (asi 10 cm) Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 snítky 2 snítky tymiánu (sušeného 1 lžička) Tymián sušený
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu (sušeného 1/2 lžičky) Rozmarýn čerstvý
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
0,5 l 0,5 l červeného suchého vína (i více) Víno červené suché 500 ml
horký masový vývar na podlití Vývar masový
hladká mouka na obalení a zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.