Nutriční hodnoty (Červený králík s kapií a žampiony na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 292 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,72 g |
| Tuky | 2,25 g |
| – nasycené | 0,44 g |
| – nenasycené | 1,44 g |
| –– mononenasycené | 0,64 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 17,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,95 g |
| – cukry | 32,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králičí maso (měla jsem hřbet a předek) | Králík stehna | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 1 1 větší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 konzerva 1 konzerva žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| kus kus sádla | Sádlo vepřové | |
| smetana 33% (může být i kysaná) | Smetana kravská sladká 35% | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
| špetka špetka čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |